Debattartikel i VLT: “Försvara ett fritt Internet”

Idag publicerades en debattartikeln  om vikten av att försvara ett fritt Internet med anledning av hotet om stämningen  av Rättighetsalliansen mot Piratpartiet och dess representanter. Rättighetsalliansen och dess företrädare har en obehaglig tendens att gå på personer direkt och hota krossa deras ekonomi om man inte gör som de säger. Ett effektivt och obehagligt sätt att stoppa folk från att kunna stå för sina åsikter. För vem vågar stå för sina åsikter i ett samhälle om  det innebär hot om stämning och personlig konkurs ?

Läs hela debattartikeln på Västmanlands Läns Tidning

Debattartikeln är undertecknad av Simon Lindgren kassör i Piratpartiet Västmanland  och Anders S Lindbäck ordförande för Piratpartiet Västmanland men vi har fått hjälp från andra aktiva i Piratpartiet Västmanland.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>