Pirater på Västerås Cityfestival!

Piratpartiet deltager på Västerås Cityfestival mitt i centrala Västerås från torsdagen den 27 juni till lördagen den 29 juni.

Västerås Cityfestival är Västerås stora stadsfest med knallar, tivoli och en stor mängd föreställningar. På Stora scenen kommer flera av sveriges största musikartister uppträda som Darin, Petter,  Petra Marklund etc. Du kan även gå och se den 5 timmar långa skrattfesten där komiker underhåller – där alltifrån lokala talanger till Magnus Betnér kommer uppträda.

Du kan hitta oss på stora gatan ungefär mitt emellan vasagatan och svartån. Kom förbi och få ett ex av Rick Falkvinges och Christian Engströms bok “En reformerad upphovsrätt” och träffa oss aktiva pirater från Västerås och Västmanland och snacka politik samt diskutera Piratpartiets politik för att fixa nya jobb i sverige.

 

Come party with the Pirate Party!

 

PS Vi finns överallt!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>