Piratöl

Valåret 2014 kommer allt närmare och EUCon var i lördags, vilket betyder att det har blivit dags att lägga in en ny växel inför kommande val. Vi tänkte därför återstarta tidigare valårens favorit, piratölen. Alla gamla som nya medlemmar är välkomna till Pitchers i Västerås för att prata politik, diskutera strategier inför valet och säkert en hel del annat också.

För att Piratpartiet ska kunna göra ett bra resultat som möjligt under kommande val (EU-valet i Maj och Riksdagsvalet i September) behöver alla hjälpas åt. Vi behöver hjälp av så många som möjligt för att lyckas med den kommande valkampanjen. Kom gärna förbi och hör vad du kan hjälpa till med för att göra Piratpartiet till vinnare under valåret 2014.

 

När?  Torsdag 17/10 kl 19.00

 

/Mattias

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>