Piratöl torsdag 12/12 kl 19.00

Det har nu blivit dags för ytterligare en Piratöl. Torsdag 12/12 kl 19.00 på pitchers som vanligt (Västerås). Internvalet till riksdagslistan pågår och vi har tre kandidater från Västerås med i omröstningen, Anders Lindbäck, Simon Lindgren och jag själv. Alla medlemmar kan rösta i Pirateweb (pp:s administrationsplattform) så rösta gärna på oss för att ge Västerås representation på riksdagslistan, eller kom förbi och träffa oss IRL först.

Vänliga hälsningar
Mattias Lennartsson
PP Västerås/Västmanland

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>