Debatt: Västerås behöver 10 000 fler hyresrätter

Hej,
idag publicerades min debattartikel om att det behöver byggas fler bostäder i Västerås i Västmanlands Läns tidning.

http://vlt.se/asikt/debatt/1.2395702-vasteras-behover-10-000-nya-hyresratter

Ett sätt du kan hjälpa till är genom att då tala om frågan med andra och göra dem uppmärksamma på att Piratpartiet fått in en debattartikel i VLT. Det visar att vi syns och gör saker.

Aktivism på lördag

På lördag kör vi en flygbladsutdelning i Västerås. Vi möts på Punktplattan kl 12.00 och så ställer vi oss delar ut flygblad en timme. Efteråt går vi till något ställe, käkar lite och snackar om vad för fler aktiviteter vi kan göra under valrörelsen. Dyk upp och hjälp till – det är kul och givande.

Ökad aktivism

Den 25 maj är det EU val och där gäller det att vi får behålla minst ett av våra två mandat i EU parlamentet – så hjälp till och värva några röster för partiet. Nu när våren kommer till Sverige så är det dags att ge sig ut på gator och torg för att prata med väljarna.

Blir minst en kampanjaktivitet varje vecka från och med nu och fram till valet. Den 4:e mars är vi inbjudna till debatt i Skinnskatteberg och den 6:e är det på nytt flygbladsutdelning i Västerås och den 8:de så bildar vi Piratpartiet i Sala.

Framtida aktivism
Känner du till när det sker någon aktivitet som Piratpartiet borde dyka upp på ? Tipsa mig om detta så kan vi planera in det i kalendern. Just nu söker jag efter något större händelse som sker så kan jag locka hit någon av våra toppkandidater i EU valet. Har du något tips ?

Anders S Lindbäck

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>