Nytt EU-valmaterial och Glad Påsk

Det nya EU-valmaterialet finns nu framtaget och Mattias Lennartsson var och hämtade en hel del material förra lördagens på EU valupptakten 6 april. I onsdags ordnade Mattias även en Piratöl i Västerås och nu under helgen så är han i Norrköping på aktivistkurs. Mattias har jobbat hårt senaste tiden för PP.

Simon beställer mer material och snart borde han även få hem ca 50 000 valsedlar som vi då kan fördela bland de aktiva som delar ut flygblad på stan och i brevlådor.

Skolor

Vi har fått ett antal inbjudningar till skolor som vi kommer besöka med början 22 apr både i Västerås och Sala. Den skola som vill bjuda in oss kan kontakta Jonathan Ström jonathan.strom@ungpirat.se som då håller i det hela.

Politikerstarcraft

Just nu pågår PolitikerStarcraft och Piratpartiet vann sin första match över Centern och gick vidare till semifinal där vi kommer få möte Vänstern som enkelt vann över Sverigedemokraterna rätt.

På andra halven så börjar 15.00 S vs M om statsministerposten och sedan blir det Mp och Fp som gör upp om sista semifinalplatsen.

Dags att posta detta meddelande och kolla på nästa match på Politikerstarcraft.

Vi kommer fixa lite aktiviteter under påskveckan. Håll öronen öppna.

Piratpartiet i media
Har du sett oss i media här i västmanland ? Tipsa oss gärna om vi missar och lägga upp det på denna bloggen ?

Aktivism

Vi kommer fixa lite aktiviteter under påskveckan. Håll ögonen öppna.

Tänk på att även du kan beställa en eget aktivistkit gratis från Piratbutiken. Nu när det finns nya EU valsmaterialet så är det läge och beställa och dela ut lite flygblad i brevlådorna i ditt kvarter samt sätta upp en affisch på närmsta anslagstavla. Beställ ett kit från Piratbutiken om du bara beställer ett sådant så betalar Piratpartiet portot.

Glad Påsk!

/Anders

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>