Glöm inte att gå och rösta på Piratpartiet idag!

Valdagen är äntligen här. Nu avgörs många månaders slit med förberedelserna och valrörelsen. Till skillnad från de andra partierna har vi tyvärr inte syns i media. TV tar ju bara med partier som sitter i riksdagen i sin partiledardebatterna så vi får hoppas att vi i detta valet får mer än förra valet.

Skall Piratpartiet lyckas nå sitt mål att få minst 1% av rösterna och få mandat i flera kommuner ?

Piratpartiet ställer upp i följande val i Västmanland:

Riksdagsvalet
Landstingsvalet Västmanland

Västerås, Sala och Skinnskattebergs kommun.

Det skall finnas valsedlar i alla vallokaler. Just nu kämpar aktiva med att få ut valsedlarna överallt. Flera är klara men en del som har lite längre att resa tar det lite längre tid för.

Finns det ingen valsedel för Piratpartiet ? Det finns blanka valsedlar du kan använda och skriva “PIRATPARTIET” på.

Om du bor i en kommun Piratpartiet inte ställer upp i valet ? Då rekommenderas att du handskriver en lapp och under partinamnet skriver ditt eget namn. På så sätt kan vi kanske få mandat om vi har tur. Samt få en referens inför kommande val om Piratpartiet bör ställa upp i kommunen.

Så gå och rösta! Varje röst på Piratpartiet är en röst för Integriteten.

Tack till alla som hjälper till och få ut valsedlarna till vallokalerna och även vallokalsvärdearna som delar ut valsedlar utanför lokalerna.

Om 12 timmer får vi de första indikationerna på om Piratpartiet lyckas med målet att nå 1% i riksdagsvalet och några timmar senare så vet vi om vi kanske får något mandat i de 35 kommuner vi ställer upp i. Håll tummarna och glöm inte att rösta Pirat!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>