Möten i Västerås och Sala

Hej Västmanland!

Det är börjar närma sig årsmöte och vi behöver låna ditt namn i valet men först dags för träffar:

– Västerås söndag 24 januari kl 13.00
– Sala lördag 1 feb kl 14.00

Det finns nu ett kalendarium på nätet med många fler möten och aktiviteter.

Aktivistkurs, Västerås, sön 26 jan kl 13.00 (vuxenskolan, lokal bagaren)

Fortsättning på aktivistkursen – vi snackar om EU politik inför EU valet 25 maj och vad breddningen fört med sig för partiets politik.

http://vastmanland.piratpartiet.se/2014/01/piratkurs-i-vastmanland/

Det finns lediga platser så det är bara att dyka upp, kontakta gärna mig först så jag vet att du kommer.

Infoträff, Sala, lördagen den 1 februari  kl 14.00 (Cafe Dreambook)

Arbetet med att ställa upp i valet till Sala kommun går vidare och vi har idag tillräckligt många nominerade för  listorna för att kunna deltaga i valet. Det blir i så fall första gången partiet ställer upp i kommunalvalet i Sala.
Fikaträff där vi träffas och snackar om planering inför uppstart av kommunförening och kommande valrörelse. Alla är välkomna !

Snart dags för årsmöte

Boka även 15 februari då vi tvingas ha medlemsmötet då för att kunna ta fram fullständig lokal riksdagslista och få in den i tid inför valet.

Låna ut ditt namn ?  Nominera fler kandidater till våra listor!

Vet du om att jämfört med riksdagsvalet 2010 så behöver vi bara ca 125 röster till i kommunvalet i Sala för att få en plats där ? Varje extra röst partiet kan få i Sala kan i slutändan visa vara väldigt viktig för vårt valresultat.

I valet i Västerås, Sala och Västmanland vill vi ställa upp och behöver vi låna ditt namn för att dra röster i valen. Kanske du känner någon som borde stå på listan och kan hjälpa till att få väljare att rösta på partiet i valet ? Nominera gärna en person som kan tänka sig stå på icke valbar plats men som kan fylla ut listorna och hjälpa partiet i valet. För inom politiken handlar det inte bara om de som står först på listan, även en kandidat längre ner på en listan kan vara viktig i att hjälpa partiet att få mandat.

Nominera dig själv eller någon du känner för våra listor så vi kan ställa upp med de bästa listarna i valet. På årsmötena den 16 februari så kommer partiet för Västerås och Västmanland ta upp listorna. Hjälp oss göra dem till att de blir de bästa vi har haft i valen någonsin.
Känner du en potentell pirat ?

Det finns förhoppningar på att ställa upp i kommunval i fler kommuner i västmanland t.ex. så jobbas det för att kanske för första gången ställa upp i Skinnskatteberg.  Känner du någon du tycker borde ställa upp för partiet som inte ännu är medlem ?  Se till att de blir medlem i partiet. Skicka dem till http://blipirat.nu/ och be dem bli medlem.

Vi ses,
Anders S Lindbäck

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>